معرفی رشته‌های تجربی

رشته های پیراپزشکی

جدیدترین مطالب سایت

تخمین رتبه

تخمین رتبه

آزمون های هفتگی پکیج استارتر

آزمون های هفتگی پکیج استارتر

مقاله نویسی علمی پژوهشی

مقاله علمی پژوهشی

مقاله نویسی isi

مقاله ISI

مقاله نویسی چیست

مقاله نویسی چیست

کانال تلگرام ما

رشته های پیراپزشکی

معرفی رشته های پیراپزشکی

رشته های پیراپزشکی

سلام دوستان گل اینستا کنکوری ،

در این مقاله در ارتباط با رشته های پیراپزشکی با شما صحبت می کنیم . ونکاتی رو در خصوص این رشته و زیر شاخه هاش برای انتخاب بهتر شما عزیزان در نظر گرفتیم .

خوب همونطور که میدونید بعد از رشته های پزشکی ، رشته های پیراپزشکی بین داوطبان کنکور تجربی دارای محبوبیت هستش . برای انتخاب این رشته ها در دانشگاه های آزاد و دولتی باید در کنکور تجربی شرکت کنید . طبق دفترچه انتخاب رشته تجربی ، رشته های تجربی به شرح موارد زیر در دانشگاه های روزانه ، پردیس خودگردان و آزاد ارائه میشه

  1. فیزیوتراپی
    2- بینایی سنجی
    3- کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی)
    4- کارشناسی تکنولوژی پرتودرمانی (رادیوتراپی)
    5- کارشناسی ساخت پروتزهای دندانی
    6- شنوایی سنجی
    7- علوم آزمایشگاهی
    8- هوشبری
    9- اتاق عمل
    10- اعضای مصنوعی
    11- گفتار درمانی
    12- کار درمانی
    13- پرستاری
    14- مامایی
    15- علوم تغذیه

در ادامه مقاله یه تعدادی از این رشته ها رو به صورت مختصر براتون تشریح می کنیم . اما مقالات معرفی این رشته ها به طور کامل تو سایت هست . سرچ کنید و ازش استفاده کنید .

رشته های پیراپزشکی

رشته پیراپزشکی فیزیو تراپی

فیزیو تراپی رشته ای است که با یادگیری عمل توانبخشی و کار با وسایلی که کار آن ها تحریک عصب و عضله است برای باز آموزی و نوآموزی استفاده میشه . فیزیو تراپی در مواردی مثل بیماری های استخوان ، مفاصل ، عضلات ، بیماری های روماتیسمی ، بیماری های اعصاب ، ضایعات ورزشی ، جراحی ها ، بیماری های قلب و عروق ، بیماری های تنفسی ، بیماری های زنان و زایمان، بیماری های پوستی ، بیماری های کودکان ، سوختگی ها ، معلولان جسمی و حرکتی کاربرد بسیاری دارد.

در کشور ما امکان ادامه تحصیل در رشته فیزیو تراپی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته برای 2 سال و دکتری وجود داره . فارغ التحصیلان میتونن در گرایش های فیزیوتراپی‌ ، علوم‌ تشریح ‌، آناتومی ‌، فیزیولوژی‌ و … وارد شده و ادامه تحصیل دهند.

برای اطلاع از بازارکار و درآمد رشته فیزیوتراپی کلیک کنید .

رشته پیراپزشکی مامایی

رشته مامایی در بین داوطبان خانم رشته تجربی جایگاه ویژه ای داره و در اکثر دانشگاه های آزاد و دولتی ارائه میشه . و هم چون سایر رشته های پیراپزشکی نیازمند تراز علمی بالا برای پذیرش هستش .

فارغ التحصیلان دوره کارشناسی میتونن به مدت 2 یا 3 سال در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته تحصیل کننن و مدرک خودشونو کسب کنن .دوره دکتری مامایی هم در شورای عالی برنامه ریزی تصویب شده و فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مامایی می توانند در این مقطع ادامه تحصیل دهند.

یسری از دروس اصلی رشته مامایی شامل : داروشناسی ، اصول تغذیه مادر و کودک ، اصول اپیدمیولوژی و مبارزه با بیماریها ، جنین شناسی ، حقوق و پزشکی قانونی در مامایی ، بارداری و زایمان ، فیزیوپاتولوژی و بیماریهای داخلی ، بیماریهای زنان و ناباروری ، آمادگی برای زایمان و زایمان فیزیولوژیک می باشد.

برای اطلاع از بازار کار و درآمد رشته مامایی کلیک کنید .

رشته های پیراپزشکی

رشته پیراپزشکی پرستاری

داوطبانی که به این رشته علاقه مند هستن و در حال تحصیل هستن ، باید در جریان باشن که علاوه بر مواردی که نیاز دارن تا در دوران مراقبت از بیمار تا درمان یاد بگیرن ، باید در دوران قبل از بیماری یعنی پیشگیری تا درمان و در دوران بعد از بیماری یعنی نقاهت هم بتونن به مریض ها کمک کنن .

در کشور ما امکان ادامه تحصیل برای داوطلبان پرستاری در مقطع ارشد و دکتری در گرایش های مختلف و در اکثر دانشگاه های دولتی و آزاد وجود داره . داوطلبان برای قبولی در این رشته باید تراز علمی بالای 8500 رو کسب کنن .

برخی از دروس اصلی رشته پرستاری شامل انگل شناسی ، میکروب شناسی ، بیوشیمی ، ایمونولوژی ، فیزیولوژی تشریح ، پرستاری بهداشت ، پرستاری بهداشت جامعه ، پرستاری مادران و نوزادان ، بیماری های داخلی ، بیماری ها و پرستاری های مربوط ، اخلاق پرستاری و پرستاری در فوریت ها می باشد.

برای اطلاع از بازار کار و درآمد رشته پرستاری کلیک کنید .

رشته پیراپزشکی هوشبری

فارغ التحصیلان رشته هوشبری به عنوان دستیار متخصص بیهوشی در اتاق عمل فعالیت می کنن . و توانایی شناسایی و استرلیزه کردن دستگاه های اندازه گیری گازهای خون و سایر دستگاه های بیهوشی رو دارن .

امکان ادامه تحصیل برای فارغ التحصیلین این رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود داره و علاقه مندان میتوننن در آزمون وزارت بهداشت در 22 کد رشته آزمون بدن . برای قبولی در این رشته داوطبان باید تراز کلیشون بین 8000 تا 9000 باشه .

برخی از دروس اصلی و تخصصی رشته کارشناسی و کاردانی هوشبری شامل : روش بیهوشی ، تشریح‌(آناتومی) ، فیزیولوژی ، میکروب‌شناسی و استریلیزاسیون ،‌ اصول پرستاری ، رفتار در اتاق عمل ، کارآموزی آموزی در عرصه و … می باشد .

برای اطلاعات بیشتر نسبت به رشته هوشبری کلیک کنید .

رشته های پیراپزشکی

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری این مقاله:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسلایدرهای محبوب
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.

کاربر عزیز لطفا پروکسی یا فی.لت.ر شک.ن خود را روشن کنید و روی لینک زیر بزنید.

اگر در عضویت کانال مشکل دارید به آیدی darsban1@ داخل تلگرام پیام بدید تا شما را عضو کنند.