سلام دوستان. امیدواریم حالتون خوب باشه. خیلیهاتون در مورد تفاوت نیمسال دوم با نیمسال اول سوال میکنید که چه فرقی با هم دیگه دارن؟ و از کجا بدونیم ما نیمسال دوم هستیم یا نیمسال اول؟
ما در این مطلب یه توضیح کامل در مورد نیمسال دوم و در واقع ورودی بهمن براتون آوردیم که امیدوارم براتون مفید باشه.
خوب دوستان هر سال از دو نیمسال اول و دوم تشکیل میشه که دانشجویانی که میخوان نیمسال دوم وارد دانشگاه بشن، باید کد رشتههای نیمسال دوم رو موقع انتخاب رشتهشون انتخاب کنن و بعد از انتخاب رشته هم تو کارنامهشون ورودی بهمن ماه ذکر میشه که باید طبق تقویم آموزشی دانشگاهشون از نیمسال دوم وارد دانشگاه بشن.
یکی از دلایلی که برخی از دانشگاهها در بعضی از رشتهها، ورودی بهمن ماه میگیرن اینه که یکسری رشتهها هستند که تعداد واحدهاشون از حد مجاز کمتره بخاطر همین اگر دانشجو نیمسال دوم باشه، مشکلی پیش نمیاد.

چه تفاوتی بین ورودی نیمسال اول و نیمسال دوم وجود دارد؟
در واقع تفاوت خیلی زیادی بین دانشجویان نیمسال اول و دوم نیست و فقط بچههای نیمسال دوم چون دیرتر وارد دانشگاه میشن، خب طبیعتا دیرتر هم فارغالتحصیل میشن.
دانشجوهای نیمسال دوم باید به فراخوانهای ثبت نام از سمت دانشگاهشون توجه کنن اما معمولا بچهها از مهر باید حضوری به دانشگاه مراجعه کنن و کارهای لازم رو انجام بدن.
توی مقالهی سوالات پرتکرار بعد از اعلام نتایج کنکور میتونید جواب سوالاتی که اینجا پیدا نمیکنید رو بگیرید.
مزایا و معایب نیمسال دوم شدن چیست؟
در رابطه با مزایا و معایب نیمسال دوم شدن در واقع مزیت یا عیب قابل توجهی از این نظر وجود نداره فقط بچههای نیمسال دوم، چون دیرتر وارد دانشگاه میشن فرصت بیشتری برای آمادگی حضور در دانشگاه دارن و میتونن در رابطه با رشتهشون بیشتر اطلاعات کسب کنن یا اینکه زودتر وارد بازار کار بشن.
فرق رشتههای نیمسال دوم و نوبت دوم چیست؟
بین نیمسال دوم و نوبت دوم تفاوت وجود داره و نیمسال دوم یعنی دانشجویانی که از بهمن وارد دانشگاه میشن اما نوبت دوم منظور دانشجویان شبانه هستند که مثل بچههای روزانه در یک تاریخ وارد دانشگاه میشن.
تکمیل ظرفیت چیست و به چه کسانی تعلق میگیرد؟
دوستان ممکنه این سوال براتون پیش بیاد که دانشجویانی که با تکمیل ظرفیت وارد دانشگاه میشن با بچههای نیمسال دوم یکی هستن یا متفاوته؟
در واقع بین این دو تفاوت وجود داره چون بچههای نیمسال دوم وقتی انتخاب رشته میکنن، میدونن که کد رشتههای نیمسال دوم رو وارد کردن اما بچههایی که با تکمیل ظرفیت وارد دانشگاه میشن، در واقع باید منتظر فراخوان دانشگاه بمونن که آیا ظرفیت داره یا نه که اگر ظرفیتش خالی باشه باید حضوری برن دانشگاه و مصاحبه میشن و بعد اگر پذیرش شدن میتونن ثبت نام کنن و از بهمن وارد دانشگاه بشن. اما دانشگاههای سراسری چندین ساله که دیگه فراخوان تکمیل ظرفیت نمیدن و بعضی وقتها دانشگاه فرهنگیان از این طریق دانشجو جذب میکنه . اگر دوست دارید در مورد تکمیل ظرفیت کنکور بیشتر بدونید کلیک کنید. همچنین مطلب قبولی ذخیره دانشگاه آزاد رو هم از دست ندید.