مشاوره تحصیلی

روش درس خواندن برای تست زدن

جدیدترین مطالب سایت

روش درس خواندن برای تست زدن

سلام بچه‌ها امیدوارم حالتون خوب باشه. قراره در مقاله‌ی روش درس خواندن برای تست زدن،‌ درمورد یه موضوع مهم صحبت کنم که ممکنه سوال خیلی از شماها باشه. در رابطه با اینکه چه زمانی تست بزنید و کی شروع به مطالعه کنید. برای استارت مطالعه، شما نیاز به یکسری پارامترها دارید که به مرور و در ادامه براتون هر کدوم از این‌ها رو بررسی خواهم کرد.

 

چگونه برای تست زدن درس بخوانیم

برای استارت مطالعه، شما اول باید راجع به منابع آموزشی که سازمان سنجش معرفی کرده اطلاع کسب کنید. ضمن اینکه تو سایت سازمان سنجش این منابع اعلام شده، در مقاله‌ی بودجه بندی کنکور 1402 هم می‌تونید از بودجه بندی همه رشته‌ها اطلاع پیدا کنید. بعد از آشنایی نسبت به منابع، باید با مراحل و فازهای مختلف مطالعاتی آشنا بشید که بدونید کی تست بزنید و کی مطالعه کنید و … . پس لطفا تا آخر این مطلب مارو همراهی کنید.

 

روش صحیح تست زنی برای کنکور

خوب، کنکوری‌های عزیز، برای آشنایی با نحوه تست زنی، اول باید یکسری مراحل و نکات رو در نظر بگیرید و پله‌پله سراغ تست زنی برید. مطالعه هر درسی 3 فاز مختلف داره، ازجمله: یادگیری، تست زنی و خلاصه نویسی. روش مطالعه و تست زنی صحیح برای کنکور هر سه فاز مختلف مطالعاتی رو براتون در ادامه تشریح کردیم:

صفر تا صد تکنیک و روش های تست زنی کنکور

اولین کاری که یه دانش‌آموز کنکوری باید انجام بده، مطالعه دقیق و یادگیری مطالب کتابه. باید با نحوه و تکنیک مطالعه هر درس آشنا بشه و برای هر درسی برنامه خاص خودش رو داشته باشه. به طور مثال نحوه مطالعه زیست با ریاضی کاملا متفاوته. توی درس زیست، دانش‌آموز باید به این فاز اول خیلی خیلی توجه کنه چون دینی یه درس حفظیه و نیاز به مطالعه بیشتری داره. اما درس ریاضی نیاز به مطالعه خیلی زیاد نداره و به جای اون، دانش‌آموز باید به فاز دوم، یعنی تست زنی خیلی توجه کنه.

پس ابتدا روش مطالعه هر درس رو پیدا کنید و سعی کنید قسمت آموزش و یادگیری رو تکمیل کنید. بعد سراغ مراحل بعدی از جمله خلاصه نویسی و تست زنی برید. سعی کنید برای این مرحله حتما منابع آموزشی مناسب با سطح خودتون رو انتخاب کنید چون در غیر این صورت به مشکل می‌خورید .

تست زدن را از کی شروع کنیم

حالا که خوب خوب مطالب رو مطالعه کردید، وارد فاز بعدی میشیم. حالا بریم سراغ قسمت مهم واسه بچه‌های کنکوری که شما رو آماده میکنه واسه مسابقه کنکور: تست زنی و تکنیک‌های اون. یه نکته مهمی که حتما باید بهش توجه کنید، اینه که به هیچ وجه بدون مطالعه وارد تست زنی نشید تا انگیزه و اشتیاقتون حفظ بشه و حتما این فازها رو به ترتیب انجام بدید.

نحوه درس خواندن و تست زدن

آخرین فاز مورد بحث در مقاله روش درس خواندن برای تست زدن، خلاصه نویسیه. خب بچه‌های عزیز، اول توجه کنید که خلاصه نویسی از فاز مطالعه و تست زنی جدا نیست و هر 3 باید باهم انجام بشن ولی تو درس‌های مختلف اهمیت فازها متفاوته.

1- اولین کاری که برای خلاصه نویسی باید انجام بدید اینه که یه قسمت جداگانه‌ای برای هر درس در نظر بگیرید که خلاصه‌هاتون رو اونجا بنویسید تا بعدا اگه خواستید مطالعه کنید، سردرگم نشید. همچنین حتما بین پایه‌های مختلف، تفکیک قائل بشید.

2- دومین قدم اینه که برید سراغ نکات مهم. این نکات مهم رو یا خودتون هنگام مطالعه بهش برخوردین، یا تو تست‌ها دیدین که چندین بار تکرار شده و متوجه شدین که مطلب مهمیه و باید دوباره مطالعه‌ش کنید چون احتمال اینکه تو کنکور ازش سوال بیاد زیاده. حالا این نکات استخراج شده رو که در حکم کلید‌واژه‌ست باید تو قسمتی که برای هر درس در نظر گرفتین، یادداشت کنید و شب‌های قبل از آزمون بهش یه نگاه بندازین. اگه این نکات رو خوب یاد گرفته باشین، تمام مطالبی که مطالعه کردید تو ذهنتون میاد.

3- بچه‌ها یادتون باشه که خلاصه برداری این نیست که کتاب رو بذارید جلوتون و همون مطالب رو یادداشت کنید، این کار هم ازتون وقت زیادی می‌گیره و هم بی‌فایده‌ست. پس برید سراغ نکات مهم که از تحلیل تست‌ها به چشمتون خورده و ارزش دوباره نوشتن و دوباره خوندن رو داره.

اگر میخوای نکات بیشتر و کامل‌تری درباره‌ی خلاصه نویسی و روش‌های اون بدونی، مطلب روش خلاصه نویسی برای کنکور رو حتما کامل مطالعه کن.

مطلب پیشنهادی: آموزش برنامه ریزی درسی

4.8/5 - (14 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + سه =

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.