کنکور

کنکور برای افراد سن بالا

جدیدترین مطالب سایت

کانال تلگرام ما

کنکور برای افراد سن بالا

سلام به دوستان عزیز سن بالای کنکوری، توی این مقاله می‌خوایم درباره‌ی پدید کنکور برای افراد سن بالا، افراد شاغل و متاهل صحبت کنیم. پس اگر دانش‌آموزید و سنتون بالا نیست، این مقاله رو نخونید 😉 

 

کنکور برای افراد شاغل

با توجه به اینکه افراد شاغل تایم مشخص و قابل توجهی از روز رو مشغول کار هستن، باید در ابتدا ساعت کاری و تایم آزاد این افراد مشخص بشه و همین‌طور میزان فاصله‌ای که از درس خوندن داشتن هم بسیار مهمه. از طرفی با توجه به تاثیر قطعی معدل، اینکه معدل نهایی این افراد به چه صورت هست و آیا نیازه ترمیم معدل انجام بدن یا خیر، اینم موردیه که باید بهش توجه بشه.
از طرفی با توجه به شرایط خاص این افراد، امکان ناامید شدن یا درگیر رورمرگی‌های زندگی شدن و رها کردن مطالعه برای این افراد بالاست. به همین جهت بسیار مهمه که این افراد با برنامه و هدف گذاری صحیح و اصولی و منطقی مطالعه رو شروع کنن که انتظارشون از روندشون منطقی باشه و طبق برنامه ریزی عینی بدونن هر زمان باید کدوم دروس رو و چقدر مطالعه کنن. همچنین با توجه به محدودیت زمانی و دور بودن این افراد از درس و کنکور، حتما باید درباره منبع درست و روش درست تست زنی و آزمون دادن، اطلاعات خوبی به دست بیارن و بعد شروع به مطالعه کنن.

کنکوری های متاهل

افراد متاهل، قطعا تایم قابل توجهی از روز رو به وظایفی که دارن باید اختصاص بدن که برای هر فرد با توجه به شرایط زندگی، میزان وظایف و تایمی که باید برای این موارد اختصاص بدن می‌تونه متفاوت باشه. برای کنکوری‌های متاهل هم، باید میزان وقت آزاد و وقتی که به وظایف دیگه اختصاص پیدا می‌کنه، به صورت نسبی مشخص بشه.
این افراد، برخلاف افراد شاغل، نمی‌تونن ساعت دقیق تایمای آزادشون رو تعیین کنن اما می‌تونن تعیین کنن حدودا چند ساعت در روز وقت آزاد دارن. بقیه موارد و شرایط مطالعه کنکوری‌های متاهل و شاغل، شبیه هم هست. یعنی برای این افراد هم با توجه به شرایط خاصی که دارن، اهمیت برنامه ریزی و هدف گذاری کوتاه مدت، برای این دسته از افراد، چندبرابر افراد عادی هست.

کنکور دادن برای افراد سن بالا

افراد سن بالا، معمولا دغدغه‌ها و مشغله‌هایی غیر از کنکور دارن که وقت و هزینه گذاشتن برای کنکور، در صورت نتیجه نگرفتن، ممکنه برای افراد گرون تموم بشه و هزینه‌هایی که کردن صرف هیچ و پوچ بشه و یا زمانی که می‌تونستن برای یادگرفتن یک مهارت یا پیشرفت توی شغل یا موارد مهم دیگه زندگیشون بذارن، برای کنکور گذاشتن و در صورت نتیجه نگرفتن، واقعا زمان ارزشمندی رو از دست میدن. برای پیشگیری یا به حداقل رسوندن این نوع ضرر و زیان، قبل از هر اقدامی، بهتره یه مدت با کتابای درسی فرد وقت بذاره ببینه آیا توان مطالعه منظم رو داره یا خیر.
اصلا می‌تونه بعده گذشت زمان یه حداقل ارتباطی رو با درس بگیره یا خیر. اگر تونست و همه چی داشت خوب پیش می‌رفت، باید انتخابای درستی داشته باشه. یعنی منابعی که انتخاب می‌کنه، برنامه ریزی که عمل می‌کنه، آزمونی که قراره شرکت کنه و … همه اصولی و کارآمد باشه که ریسک از دست دادن زمان و هزینه‌ای که صرف می‌کنه، کمتر بشه.
نکته مهمی که وجود داره اینه که کنکور تازه ابتدای مسیر هست. قبل از هر اقدامی، بهتره به نتیجه کار هم خوب فکر بشه که آیا در صورت قبولی تو رشته مدنظر، توانایی و شرایط گذروندن دروس دانشگاهی و بعد ازاون، توان و شرایط کار تو اون حیطه رو هم داره یا خیر.

رتبه های برتر کنکور با سن بالا

افراد زیادی هستن بعد از فاصله گرفتن از درس و کنکور، مجدد درس خوندن رو شروع کردن و رتبه‌های بسیار خوبی به دست آوردن. یکی از این افراد، آقای علی خلفی، رتبه 603 کنکور تجربی سال 97 قبولی پزشکی بابل هستن. ایشون متولد سال 66 هستن و تو 31 سالگی تونستن رتبه سه رقمی کنکور تجربی رو به دست بیارن. یکی دیگه از این رتبه برترا، خانم فاطمه محمودی رتبه 301 تجربی سال 98 هستن که با وجود داشتن یه فرزند دوساله تو 29 سالگی تونستن به هدفشون که قبولی رشته پزشکی بود، دست پیدا کنن.
نمونه‌ی دیگه از رتبه برترای با سن بالا، یک زوج 32 و 33 ساله هستن که بعد از مدرک کارشناسی ارشد و چندسال اشتغال به شغلی که ربطی به تحصیلاتشون نداشت، سال 1398 مجدد با هم مطالعه کردن و کنکور دادن اما نتیجه دلخواه رو نگرفتن و خانم رحمت آبادی رتبه 5600 و آقای رشتیان رتبه 13000 به دست آوردن و حتی ناامید شدن، اما مجدد تصمیم گرفتن سال 1399 هم کنکور بدن و این بار تونستن با رتبه‌های 1151 و 2012، پزشکی کرمانشاه قبول بشن.

شرایط سنی کنکور  1403

شرط سنی خاصی برای شرکت تو کنکور نداریم. صرفا گرفتن یکی از مدارک دیپلم 4 ساله نظام قدیم، مدرک پیش دانشگاهی، مدرک کاردانی (فوق دیپلم) و یا دیپلم پایه دوازدهم نظام جدید (6-3-3) تا 1403/6/31 برای شرکت تو کنکور کافیه و محدودیت سنی برای شرکت تو کنکور وجود نداره. البته شرایط سنی مشمولین نظام وظیفه هم در جای خودش بسیار مهمه که توی مطلب مربوط به خودش، تو همین سایت می‌تونین شرایطش رو به طور کامل توضیح دادیم. از طرفی قبولی بعضی رشته و دانشگاه‌های خاص، مثل دانشگاه فرهنگیان شرایط سنی خاص خودش رو داره. اما به طور کلی کنکور دادن و انتخاب رشته و دانشگاه رفتن، محدودیت سنی نداره.

5/5 - (4 امتیاز)
اشتراک گذاری این مقاله:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 3 =

اسلایدرهای محبوب
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.

کاربر عزیز لطفا پروکسی یا فی.لت.ر شک.ن خود را روشن کنید و روی لینک زیر بزنید.

اگر در عضویت کانال مشکل دارید به آیدی darsban1@ داخل تلگرام پیام بدید تا شما را عضو کنند.