معرفی رشته‌های انسانی

معرفی رشته برنامه ریزی اجتماعی و تعاون

معرفی رشته برنامه ریزی اجتماعی و تعاون

سلام دوست کنکوری. به مقاله معرفی رشته برنامه ریزی اجتماعی و تعاون خوش اومدی. من حنانه سادات مطلبی دانشجوی رشته برنامه ریزی اجتماعی و تعاون در دانشگاه علامه طباطبایی هستم و قراره توی این مقاله درمورد این رشته اطلاعات تازه‌ای رو در اختیارت قرار بدم. اگر تو هم مثل خیلی از بچه‌های کنکوری دیگه تا به حال چیزی در مورد این رشته نمیدونستی پیشنهاد می‌کنم این مقاله رو تا انتها بخونی.

آشنایی با رشته برنامه ریزی اجتماعی و تعاون

در کل این رشته قصد داره به تعدیل رابطه بین صنعت و قدرت بپردازه. افرادی که در این رشته تحصیل می‌کنن، باید بتونن مسئولیت برنامه‌ریزی، ارزشیابی، اجرا و مدیریت یه پروژه رو بر عهده بگیرن. باید به مسائل و مشکلات جامعه علاقمند باشن و دغدغه داشته باشن تا بتونن نسبت به مشکلات اجتماعی طرح‌هایی رو ارائه بدن که منجر به بهبود اوضاع اجتماعی بشه.

رتبه قبولی رشته برنامه ریزی اجتماعی و تعاون

نمونه کارنامه قبولی رشته برنامه ریزی اجتماعی و تعاون:

دروس دانشگاهی

از دروس این رشته می‌تونم به مبانی جامعه شناسی، مبانی مردم شناسی، اصول علم سیاست، اصول علم اقتصاد، آمار و تعاون اجتماعی، تئوری‌های برنامه‌ریزی، برنامه‌ریزی شهری، برنامه‌ریزی منطقه، برنامه‌ریزی روستایی و تکنیک‌های مقدماتی برنامه‌ریزی اشاره کنم.

توانایی‌های لازم

در این رشته لازمه که در دروسی مثل ریاضیات و جامعه شناسی حرفی برای گفتن داشته باشی چون بخش عمده‌ای از این رشته رو دروسی مربوط به جامعه شناسی و ریاضیات تشکیل میدن.

رشته برنامه ریزی اجتماعی و تعاون

مطلب پیشنهادی: معرفی رشته اقتصاد

درآمد و بازار کار

از لحاظ آینده شغلی برای بحث استخدام می‌تونی روی این رشته حساب باز کنی. میتونی توی سازمان‌هایی مثل برنامه‌ریزی تعاون، کمیته امداد، بنیاد شهید، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها و سازمان‌های بهزیستی استخدام بشی.

چرا باید این رشته رو انتخاب کنم؟

این رشته برای دانش‌آموزانی که به مسائل جامعه علاقه‌مند و دغدغه‌مندن بسیار مناسبه. همینطور چون رشته‌ی میان‌رده‌ای هست از لحاظ بازار کار نسبت به رشته‌هایی مثل جامعه‌شناسی، بازار کار بهتری داره. به همین دلیل اگر دانش‌آموزی هستی که نسبت به مسائل جامعه دغدغه‌مندی و به علم اجتماعی علاقه داری، می‌تونی این رشته رو انتخاب کنی.

شرایط ادامه تحصیل و مهاجرت

از نظر ادامه تحصیل در رشته برنامه‌ریزی اجتماعی و تعاون میتونی تا مقطع دکترا ادامه بدی. در مقطع دکترا گرایش خاص این رشته رفاه اجتماعی هست که افراد محصل در این رشته میتونن در جهاد کشاورزی، سازمان‌های امدادی، کمیته امداد و بنیاد شهید مشغول به کار بشن.

در مقطع ارشد می‌تونی هم وارد گرایش‌های جامعه شناسی مثل مردم‌شناسی، جمعیت‌شناسی و اموری از این قبیل بشی. هم اینکه می‌تونی شاخه‌های این رشته رو بخونی. مثل مطالعات فرهنگی، برنامه‌ریزی شهری، برنامه‌ریزی منطقه‌ای و غیره.

در بخش مهاجرت هم اگر از دانشگاه‌هایی مثل تهران و علامه طباطبایی باشی، میتونی به راحتی اپلای کنی.

4.5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک گذاری این مقاله:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسلایدرهای محبوب
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.

کاربر عزیز لطفا پروکسی یا فی.لت.ر شک.ن خود را روشن کنید و روی لینک زیر بزنید.

اگر در عضویت کانال مشکل دارید به آیدی darsban1@ داخل تلگرام پیام بدید تا شما را عضو کنند.