کنکور مجدد برای دانشجویان روزانه
سالای قبل اینجوری بود که اگه فردی تو یه مقطع دانشگاهی دوره روزانه تحصیل کرده بود، برای تحیل مجدد تو همون مقطع دانشگاهی، تو یه رشته دیگه، امکان تحصیل رایگان نداشت و هر رتبه و ترازی هم به دست میاورد باید برای تحصیل مجدد تو همون مقطع، شهریه پرداخت می کرد. همچنین در صورت قبولی روزانه، فرد یک سال از شرکت تو کنکور و انتخاب رشته محروم میشد اما اخیرا شرایط متفاوت شده و نیازی به پرداخت شهریه نیست و در صورتی که رتبه لازم کسب شده باشه، فرد میتونه دوبار هم تو یه مقطع به صورت رایگان تو دوره روزانه تحصیل کنه.
آنچه در این مقاله میخوانید
Toggleهمچنین محرومیت از انتخاب رشته تا یک سال هم برداشته شده و فرد میتونه سال بعد از قبولی مجدد کنکور بده و انتخاب رشته کنه. فقط حتما باید قبل از ثبت نام توی قبولی فعلی، از دانشگاه قبلی انصراف بده.
کنکور دادن بعد از لیسانس
امکان کنکور مجدد بعد از کارشناسی هست و افراد بعد از فارغ التحصیلی میتونن تو مقطعی که فارغ التحصیل شدن یا مقطع بالاتر وارد دانشگاه بشن و مانعی از نظر مجدد گذروندن یک مقطع برای دو رشته مختلف وجود نداره و لزومی هم برای پرداخت هزینه نیست و متناسب با دوره پذیرفته شده میتونید از امکانات دانشگاه استفاده کنید.
کنکور دانشجویان شبانه
دانشجوی دوره شبانه میتونه کنکور شرکت کنه و در صورت قبولی تو رشته و دوره مد نظرش بدون هیچ محدودیتی انصراف بده و رشته قبولیش رو تو دانشگاه ثبت نام کنه. البته برای دوره شبانه قبلا هم محدودیتی برای شرکت مجدد کنکور و انتخاب رشته و انصراف و …. وجود نداشت.
آیا دانشجو میتواند ترمیم معدل کند؟
بله در صورتی که معدل دانشجو با معدل مدنظرش متفاوت باشه، امکان ترمیم این معدل وجود داره که البته شرایط ترمیم معدل هر دانشگاه با توجه به سیستم آموزشی دانشگاه متفاوت هست.
اما با این حال شرایط ترمیم معدل برای دانشجوهای دانشگاههای سراسری معمولا شباهتهایی به هم داره. مثلا هر دانشگاهی یه بازه معدل درنظر میگیره که اگه معدل دانشجو تو اون بازه باشه میتونه ترمیم انجام بده. از طرفی توی تعداد واحدهایی که افراد میتونن ترمیم کنن هم، محدودیت وجود داره و مثلا دانشگاه به شما امکان میده که از واحدهای درسی توی ترمهای گذشته، 12 واحد رو ترمیم کنید. از طرفی همه درسا رو نمیشه ترمیم کرد و فقط درسای تخصصی و تئوری قابل ترمیم هستن و درسای عمومی و عملی قابل ترمیم نیستن. از طرفی ترمیم معدل دانشگاه محدودیت زمانی داره و بازه زمانی از طرف دانشگاه تعیین میشه. برای ترمیم معدل باید هزینهای تو سایت برای امتحان مجدد همون درس پرداخت بشه. ترمیم معدل دانشگاه هم مثل ترمیم معدل متوسطه دوم، به این صورته که اگه نمره ترمیم از نمره قبلی بهتر باشه، نمره ترمیم لحجاظ میشه و اگه نمره قبلی بهتر از ترمیم باشه، نمره قبلی درنظر گرفته میشه.
آیا دانشجوی اخراجی میتواند کنکور دهد؟
بله دانشجوی اخراجی میتونه مجدد کنکور سراسری شرکت کنه و وارد دانشگاه بشه و تحصیل کنه و مدرک بگیره.